Even voorstellen...

Wouter

Wouter Heusinkveld

Gecertificeerd seniorentrainer


Waarom WouterFit?
Een belangrijke drijfveer in mijn leven is mensen enthousiast maken om te gaan trainen, in elke vorm die er maar mogelijk is. Nadat ik mijn diploma fitnesstrainer heb behaald, ben ik in 2016 begonnen als trainer bij Fitter Club in Utrecht. Ik ben vooral geïnteresseerd in fitness voor senioren. Men wordt steeds gezonder ouder en trainen kan tot op hoge leeftijd worden gedaan. Daarom ben ik mijn eigen fitnessbedrijf gestart: WouterFit.

In de afgelopen jaren heb ik dankzij verschillende opleidingen mijn didactische ervaring en mijn kennis van het menselijk lichaam goed kunnen gebruiken bij het geven van trainingen. Fitness en sport spelen al lang een belangrijke rol in mijn leven. Ik heb 25 jaar gerugbyd en fitness regelmatig met het accent op krachttraining. In mijn vrije tijd ben ik een enthousiast amateur- ornitholoog en kook ik graag.

Deze mensen gingen u voor:

“Wouter Heusinkveld heb ik meegemaakt in de periode dat hij bij ons heeft gewerkt als medewerker bij Sport Instituut Galgenwaard en later nog een korte periode als medewerker van Fysio People. In die tijd was hij verantwoordelijk voor een stuk administratie, telefoonverkeer, planning en als gastheer voor de mensen die voor de fitness kwamen. Lastige (telefonische) gesprekken, als het ging om een aangepaste planning met klant of om betalingsproblematiek, kon hij op een rustige en goede toon afhandelen. Later heb ik Wouter ook gezien in de periode na het behalen van zijn fitness trainers diploma (daar waar zijn hart ligt) en het valt op dat hij altijd een vriendelijke sfeer in een trainingszaal weet te creëren door zijn manier van doen: persoonlijk, warm en altijd op de hoogte van wat er speelt bij de persoon die binnenkomt als het een reguliere klant was. Klanten voelen zich veilig bij hem en hij neemt dat vertrouwen serieus. Hij heeft de wens om vooral met klanten te werken in de zaal en ziet de groeiende groep van 50 plussers als zijn voornaamste werkterrein. In mijn ogen heeft hij een grote meerwaarde bij deze leeftijdscategorie, maar kan hij ook prima met andere leeftijden overweg.”

Menno Kijkuit, Voormalig eigenaar Sport Instituut Galgenwaard

“Drie keer in de week intensieve training op de Queenax onder leiding van coach Wouter Heusinkveld. Alle spiergroepen komen aan de beurt, veelal door gebruik van je eigen lichaamsgewicht. Er zit een goede opbouw in de afwisselende oefeningen en worden door professionele hulp van Wouter elke week weer enthousiaster, omdat je merkt dat je fitter wordt  en uithoudingsvermogen opbouwt.  En ook nog super leuk om te doen in groepsverband.”

Det Eeldert, lid Fitter.Club

“Wouter Heusinkveld traint mij drie keer in de week. Eerst een drie kwartier tijdens een circuit-training en daarna een kwartier buikspieroefeningen. Dit doen we , denk ik, al ruim 2,5 jaar.. Ik waardeer Wouter zeer door zijn motivatie en gedrevenheid, hij is streng en let goed op of de oefeningen goed worden gedaan, en dit doet hij met humor. Ik ben erg tevreden hoe hij met ons traint.”

Muriël Roquas, lid Fitter.Club

“Wouter is fitnesstrainer bij de sportschool waar ik al jaren train. Dank zij zijn Queenax trainingen ,waarbij hij ons in een klein groepje steeds weer iets zwaarder en fanatieker laat oefenen, zijn we in een paar maanden allemaal fitter en sterker geworden. Wouter weet bij ieder van ons steeds het beste uit onszelf te halen, door individuele support en aandacht. Met een combinatie van hard trainen en humor laat hij ons zweten en heeft daarbij oog voor onze persoonlijke "zwakke plekken", waarvoor hij altijd weer een alternatieve oefening weet te bedenken. Drie maal per week kom ik met plezier naar de sportschool en ga altijd weer moe maar voldaan naar huis.”

Lyda Lissenburg, lid Fitter.Club

"Seniorenfitness, kan dat ook leuk zijn? Ja! Héél leuk zelfs. Wouter bedenkt elke week weer minstens één nieuwe uitdaging, elke week werken we in een heel rustig tempo aan evenwicht, been-, arm- en buikspieroefeningen en ondertussen lachen we als het allemaal niet in één keer lukt. Iedere week kijk ik uit naar de fitnessmiddag, en voel ik me steeds sterker en fitter worden. Een aanrader voor alle senioren!"

Marianne, lid WouterFit