Coronaproof persoonlijke- en groepstrainingen op elk niveau.

WouterFit in het kort:

Ik geef coronaproof binnen- en buitentrainingen aan ouderen vanaf 55 jaar in de omgeving van Bunnik, Odijk, Utrecht en Soest. Het uitgangspunt van WouterFit is dat bewegen niet aan leeftijd gebonden is. Het doel van deze trainingen is het vergroten van de kracht en het verhogen van het uithoudingsvermogen en de mobiliteit.

U bent van harte welkom! Maak vrijblijvend een afspraak voor een proefles:

Iets voor u?

Fitness blijkt tot op hoge leeftijd positief bij te dragen aan een goede lichamelijke en geestelijke conditie. Spieren pezen en botten blijven langer in goede vorm door fitness. Bovendien worden mensen door fitness steeds gezonder ouder. Regelmatig bewegen verhoogt de gezondheid en algehele fitheid, waardoor het dagelijks functioneren en de kwaliteit van het leven verbetert. Bewegen kan tot op hoge leeftijd worden gedaan. Bovendien verkleint een fit en lenig lichaam de kans op ongevallen aanzienlijk.

De drie kernwaarden van WouterFit zijn:

Functioneel

De trainingen zijn gericht op de activiteiten in het dagelijks leven. Regelmatig bewegen verhoogt de gezondheid en algehele fitheid en kan tot op hoge leeftijd worden gedaan.

Intensief

De trainingen zijn intensief en gevarieerd, maar in een ontspannen en informele sfeer. Plezier tijdens de training staat hoog in het vaandel. Ze zijn zo ingedeeld dat elke deelnemer ze op zijn of haar eigen niveau kan volgen.

Toegankelijk

De trainingen zijn voor iedere senior die het belangrijk vindt om op een plezierige manier aan zijn of haar conditie te werken. Meld je aan voor een gratis proefles.